22 tammikuuta 2014

Ostoksilla Masatepessä

Tässä on kuvia matkalta, kun Bonnie halusi ostaa uusia terassikalusteita paikallisilta käsityöläisiltä. Matkalla Managuaan on alueita, jotka ovat erikoistuneet tiettyihin käsityön aloihin. Näitä pieniä kyliä kutsutaan yhteisellä nimella: Pueblos Blancos, eli Valkoiset Kylät. Jokaisella kylällä on oma erikoistumisen alansa. Tällä kertaa menimme Masatepeen, joka on erikoistunut huonekaluihin.

Tässä on joitain kuvia huonekaluista. Tämä kauppa oli kaupungin torin laidalla, jonkinlainen huonekalutekijöiden kilta. Suurin osa muista myymälöistä oli pienempiä, ja niitä oli tipoittain tien varrella.
Nämä ovat siia paikallisia, käsintehtyjä huonekaluja. Hinnat on halvempia, kuin mitä ne maksavat muissa maissa, mutta ei enää huippuhalpoja kuitenkaan. Kylässä oli myös paljon puusepän verstaita, käsintehtyine keinutuoleineen ja ruokapöytineen.

Tässä on paikallinen karkkipuoti. En voinut vastustaa ja ostin sitten yhden näistä ihanuuksista. Valitettavasti unohdin paketin Bonnien autoon, niin että kun vihdoin muistettiin, että se on autossa, oli jo liian myöhäistä ja kaikki tämä sokerinen ihanuus oli sulanut. Niin että valitettavasti en voi kertoa miltä nämä maistuivat :(
Bonnie tarvitsi myös lisää kasveja puutarhaansa. Onneksi, ajansäästön kannalta, meidän ei tarvinnut ajaa Caterinaan, joka on puutarha-kylä, vaan Masatepessäkin oli tien varrella kasvien myyntiä.
Tällaisen lastin kanssa vihdoin lähdimme kotia kohti.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti