12 helmikuuta 2013

Kuin gringon lento

Herattiin sitten hotellilla puol kuuden maissa aamulla. Skipattiin aamiainen, joka ei todellakaan ollut mikaan hehkea ja lastattiin auto matkalaukuilla, laatikoilla ja Kaalepilla. Meidan lento lahtis 8:59 aamulla ja Kaaleppi piti olla rahtiterminaalissa paperityot tehtyna 2 tuntia ennen lentoa.

Chuck oli kattonut edellisena iltana kartasta, missa ohjeiden  mukaan jattaa Kaaleppi matkasta. Vahan aikaa sitten pyorittiin asemalla, mutta ei loydetty tieta, missa sen pitais olla. Paatettiin sitten suerata "Yleinenen rahti" tienviittaa, ja sieltahan me loydettiin PetSafe tiski. Miksei ne voineet heti aluks antaa tuota osviittaa, en tieda.



Menin sisalle ensin alottamaan paperityot, mutta ne halus nahda Kaalepin punnitusta ja muuta varten, joten Chuck toi Kaalepinkin sinne. Se punnittiin hakin kanssa ja katottiin kun se laitettiin matkaan. Ilmeisesti tyypilla, joka teki paperityot ei ollut paljon kokemusta, koska se oli tuskastuttavan hidasta ja se joutui kysymaan muilta neuvoa. Kello oli varmaan jotain 20 yli 7 kun vihdoin paastiin jatkamaan matkaa.

Chuck heitti mut, 4 matklaukkua ja 3 laatikollista tietokoneita terminaalin eteen ja meni palauttamaan vuokra-auton. Tarvittiin 2 karrya raahaamaan kaikki tavaroita ja se tuli maksamaan $8!!! Hirveeta rahastusta! Mulla ei ollut aavistustakaan mita kello oli. En ollut saanut vaihdettua patteria rannekelloon ja olin tehokkaasti pakannut mun kannykan johonkin, tai heittanyt sen pois...

Vihdoin Chuck kuitenkin tuli. Oli joutunut odottamaan 20 minsaa lentokenttabussin liikkeelle lahtoa ja muuta kivaa. Puuskuttaen tultiin Unitedin lippuluukulle 8:02. Kuultiin siina sitten, etta lahtoportti oli suljettu... Ne siis sulki portin TUNTIA ENNEN koneen lahtoa?!?!? Mita ihmeen meininkia tuommonen on? Ei siina muu auttanut, kun meidat laitettiin sitten iltalennolle, ootettais kentalla kello 7 illalla.

Laukkujen ja pakettien kuljettaminen maksoi jonku $800. Mutta mitapa sita murehtimaan. Varmistin niilta, etta Kaaleppikin joutuis sitten odottamaan lentoa, ettei sita lahetettais yksin, ja ne vakuutteli kovasti, etta kylla hoituu. Joskus kahden maissa iltapaivalla saatiin puhelinsoitto  Nicaraguasta. Missa te ootte, teidan koira on jo taalla?....

United Airlines - Ne haisee ja syvalta!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti